Voetbaldagen Papendal - Arnhem - Gelderland

Voetballen op een Topsportlocatie; Nationaal Sportcentrum Papendal!
Vijf superdagen in je vakantie! Met thuis slapen.

Een week lang loop en train jij tussen de beste sporters van Nederland. Genieten van je lunch in het restaurant tussen alle atleten die volgend jaar voor ons land medailles gaan winnen op de Spelen in Rio de Janeiro. En trainen op het veld waar de jeugd van Vitesse dat ook doet... Zie jij het al voor je?

En ongeacht of je als speler nu goed of minder goed bent; je hebt plezier, je proeft de sfeer van de topsporters en je gaat als een betere voetballer naar huis. Wie wil dat nou niet op deze Topsportlocatie. 

Let op: slechts één week te boeken met een beperkt aantal beschikbare plekken. Dus wil je dit een keer echt mee maken, wacht dan niet te lang. Vol=vol.

Zie tabblad data/kosten voor info en beschikbaarheidAlles ademt sport op Papendal
Op het complex van Papendal gaan we trainen op een prachtig kunstgrasveld. En dit veld wordt in de zomer omgetoverd tot een echt ProCamp-trainingsveld waarop jij als voetballer volop gaat genieten, veel leert en de beste schijnbewegingen maakt. Natuurlijk traint ook de selectie van Vitesse op dit complex, dus misschien kom jij ook nog wel een van hun sterspelers tegen?! Hoe cool is dat?

Voetbal, plezier en FUN
Vijf dagen lang voetbal, fun en de vele verrassingen van ProCamp zullen jou een fantastische week bezorgen. Veel lachen, dollen en vrienden maken. Sport en plezier gaan bij de voetbaldagen hand in hand en maken van jou vast en zeker een nog betere voetballer (zie kopje training) en... je kan alvast uitkijken naar een gloednieuw ProCamp-tenue (shirt, broekje & sokken) dat je krijgt bij aankomst. Het is dan ook echt een uitdagende week voor jongens en meisjes die willen genieten van een inspirerende sportomgeving...

Lunchen tussen alle topsporters! Hoe bijzonder is dat...Lunchen en animatie doe je bij het Sporthotel Papendal
Tussen de middag wordt de sportlunch verzorgd in het naastgelegen restaurant-hotel waar ook alle Olympiërs van hun lunch genieten. Lekker, leuk, mooi en luxe dus. Genieten... en na de lunch volgt er onder andere het animatieprogramma met veel gekkigheid... "De begeleiders zorgen ervoor dat je, óók naast het voetbal, de week van je leven krijgt. Zodat jij je veilig, vertrouwd, vrolijk en op je gemak voelt. Je gaat tenslotte niet elke week op kamp"

Veel tips & trucsStrijd, uitdaging, lekker voetballen en vrienden makenTechniektraining maakt je nog beter!


Open inschrijving voor elke speler
Iedereen kan meedoen aan het voetbalkamp. De indeling gaat naar leeftijd van 7-10, 10-13 en 13-15 jaar. Of je nu bij Vitesse, Eldenia, MASV, Arnhemia, DKSV, Arnhemse Boys, SV Spero, DVV, Rheden, Beuningse Bous, GVA, Wageningen, WVW, EDS, Bennekom, Dierense Boys, Ewijk, Excelsior of bij welke voetbalclub ook speelt. Bij ProCamp gaat het niet om de club maar om met elkaar een leuk voetbalevenement beleven.

Data Extra's Prijs Beschikbaarheid Inschrijven
01 Aug t/m 05 Aug € 0,00 VOL -
28 Aug t/m 30 Aug 3 dagen (ma-di-wo) € 0,00 VOL -


Prijzen exclusief: Boekingskosten € 5,00 p/p (incl. bijdrage SGR)
Betalingsmogelijkheden: iDeal (volledig bedrag of in twee termijnen) of PayPal. Zie betalingsinfo.

Start: Maandag tot en met vrijdag van 09.45 - 16.00 uur
Gratis opvangservice:
 Brengen vanaf 09.00 uur en halen tot 17.00 uur mogelijk.

Bij ProCamp is alles inclusief zoals: 
1) 5 dagen (2x 2 uur per dag) professionele voetbaltraining, 2) Hoog trainers/spelers ratio, 3) Aanwijzingen tot verbetering van eigen kwaliteiten, 4) Diploma/Certificaat met evaluatie trainer, 5) ProCamp luxe voetbalkledingpakket shirt, broekje en sokken t.w.v. € 45,00 6) Drinken en tussendoortjes, 7) 5 maal gezonde lunch in het Sporthotel Papendal, 8) Begeleiding binnen en buiten het veld. 

Optioneel: Annuleringsverzekering: €15,00 per boeking  

Strijd, passie en plezier tijdens de trainingen !

ProCamp werkt uitsluitend met ervaren, gediplomeerde en professionele trainers en begeleiders. Alle hoofdtrainers van ProCamp voetbalkampen hebben zeer veel ervaring in het jeugdvoetbal en zijn gespecialiseerd in het geven van techniektraining. Als speler zal naar je gekeken worden door professionele ogen, je ontvangt veel aanwijzingen en je krijgt zeer intensieve trainingen.

Balvaardigheid sterk vergroot
Het doel van deze speciale techniektraining in het voetbalkamp is om jou met coaching en aanwijzingen beter te laten voetballen. We gaan een week lang trainen aan je techniek, oftewel je balvaardigheid. Naarmate het voetbalkamp vordert merk je dat je een betere voetballer wordt en dit zal je zelfvertrouwen vergroten in en buiten het veld. Op deze manier helpen we je om op een hoger niveau als voetballer te komen. 

STIP-methode
Om je technisch beter te maken wordt tijdens de trainingen gewerkt met de STIP-methode. Deze methode staat voor Snelheid, Techniek, Inzicht en Persoonlijkheid. In alle trainingsvormen van ProCamp komen deze onderdelen terug. Om je zoveel mogelijk aanwijzingen en tips te geven bestaan de trainingsgroepen uit ca. 12 spelers, waardoor je trainer jou heel goed leert kennen tijdens het voetbalkamp.

Naast het vele voetballen zal er ook aandacht worden besteed aan plezier en pret! Pittige trainingen worden zo afgewisseld op de voetbalkampen met leuke voetbalfunactiviteiten, zoals de ProCamp Cup op dinsdag en donderdag. Deze zorgen voor ontspanning en veel lachmomenten.

Na deze voetbalvakantie heb je:
• Flinke verbetering van je balgevoel;
• Heel veel nieuwe passeer- en schijnbewegingen geleerd;
• Je traptechniek verbetert, je krijgt de bal waar jij hem hebben wilt;
Je handelingssnelheid is toegenomen;
• Nog meer inzicht in het spel gekregen.

Na een week voetbalkamp onder leiding van de ervaren trainers zul je zeker een betere voetballer zijn geworden en vast nog vaak aan deze fijne dagen terugdenken. Na afloop van het voetbalkamp ontvang je nog een certificaat en mag het ontvangen voetbaltenue mee naar huis nemen.

Training


Voetballers


Keepers

 

Clinics


Clinic met Louis van Gaal (2012)

 

Clinic met Foppe de Haan (2009)

 

TV Uitzendingen


Hart van Nederland - Meisjesvoetbal (2013)

NOS Jeugdjournaal - Africa Cup (2011)

   

 

NOS Jeugdjournaal op bezoek bij ProCamp (2010)

 


SBS6 Shownieuws - Foppe dag (2009)

Nationaal Sportcentrum Papendal

Papendal is het Nationaal Sportcentrum van Nederland. Op het terrein is plek voor heel veel sporten zoals, wielrennen, tennis, golfen, atletiek, kogelstoten etc. Ook huisvest profclub Vitesse op dit terrein. Als sporter is dit een een unieke beleving wat je nog lang zal bij blijven.


Trainingsgroepen

Om goed en gericht te kunnen trainen bestaat een trainingsgroep uit ca. 12 kinderen en hanteert ProCamp twee leeftijdsgroepen. Namelijk 7-10 jaar en 10-13 jaar. Je traint dus altijd met je eigen leeftijdsgenoten. Afhankelijk van je niveau en altijd in overleg met jou, kan je tijdens de training in een andere groep geplaatst worden. 

Opvang

Indien gewenst kunt u bij de voetbaldagen uw kind eerder brengen (vanaf 09.00 uur) en later ophalen (tot 17.00 uur). Dit kan geheel gratis.

Dagindeling

Ontvangst: 09.45 uur (uw kind is welkom vanaf 09.00 uur)
Training: 10.00 - 12.00 uur
Lunch/animatie: 12.00 - 14.00 uur
Training: 14.00 - 16.00 uur
Ophalen: Vanaf 16.00 uur (uw kind kan echter tot 17.00 uur blijven onder begeleiding)

Het einde van het kamp is op vrijdagmiddag om 16.00 uur!

Voetbaldagen
Arnhem (Papendal)

Niet leuk is geld terug!

Zonder overnachting
Data:
- 1 t/m 5 augustus
- 28 t/m 30 augustus (3 dagen)
Leeftijd: 7 t/m 15 jaar
Prijs:  
- 5 dagen: € ... All-inclusive
- 3 dagen: € ... All-inclusive

Schrijf je hier in!

  • Trainen op het Nationale Sportcentrum Papendal
  • Proef de sfeer van alle Olympische topsporters
  • Heerlijke lunch in het Sporthotel
  • Gecertificeerde jeugdtrainers
    (o.a. van profclubs)
  • Incl. voetbaltenue (sh/br/so) t.w.v. €45,-
  • Aandacht voor omgang en respect
  • Regels Kanjers in de Sport
  • Ervaring leert dat de training van ProCamp elke speler beter maakt

 Trainingsvideo

Afwisselende training; zie video