Voetbaldagen Papendal - Arnhem - Gelderland

Voetballen op het Nationaal Sportcentrum Papendal!

 Hier komen alle Olympische topsporters trainen. s.

De voetbaldagen van Arnhem zijn verhuisd naar het complex van VDZ. Dit is nog meer een voetballocatie met een prachtig hoofdveld met mooie tribune en er naast gelegen kantine en kleedkamers. Alles ligt bij elkaar is daardoor een stuk veiliger dan op papendal waar veel heen en weer gelopen moest worden.


Klik hier voor alle informatie over de voetbaldagen Arnhem

Algemeen

voetbalkamp   arnhem

De voetbaldagen van Arnhem zijn verhuisd naar het complex van VDZ. Dit is nog meer een voetballocatie met een prachtig hoofdveld met mooie tribune en er naast gelegen kantine en kleedkamers. Alles ligt bij elkaar is daardoor een stuk veiliger dan op papendal waar veel heen en weer gelopen moest worden.


Klik hier voor alle informatie over de voetbaldagen Arnhem

Sport & plezier
Vijf dagen lang voetbal, fun en de vele verrassingen van ProCamp zullen jou een fantastische week bezorgen. Veel lachen, dollen en vrienden maken. Sport en plezier gaan bij de ProCamp voetbaldagen hand in hand en maken van jou vast en zeker een nog betere voetballer (zie kopje training). Je kan alvast uitkijken naar een gloednieuw ProCamp tenue die je krijgt. (shirt, broekje & sokken)

Lunchen en animatie krijg je bij hotel van der Valk
Tussen de middag wordt de sportlunch verzorgd in het naastgelegen Van der Valk restaurant. Lekker, leuk, mooi en luxe dus. Genieten....

"De begeleiders zorgen ervoor dat je, óók naast het voetbal, de week van je leven krijgt.  Zodat jij je veilig, vertrouwd, vrolijk en op je gemak voelt. Je gaat tenslotte niet elke week op kamp"

Deze locatie wordt in de zomer omgetoverd tot een echt ProCamp trainingsveld waarop jij als voetballer volop gaat genieten, veel leert en de beste schijnbewegingen maakt. Een uitdagende week voor jongens en meisjes die willen genieten van een inspirerende sportomgeving. Zie info.

voetbalkamp Arnhemvoetbalkamp arnhemvoetbalkamp arnhem

voetbaldagenvoetbalkamp arnhem

Open inschrijving voor elke speler
Iedereen kan meedoen aan het voetbalkamp. De indeling gaat naar leeftijd van 7-10, 10-13 en 13-15 jaar. Of je nu bij Vitesse, Eldenia, MASV, Arnhemia, DKSV, Arnhemse Boys, SV Spero, DVV, Rheden, Beuningse Bous, GVA, Wageningen, WVW, EDS, Bennekom, Dierense Boys, Ewijk, Excelsior of bij welke voetbalclub ook speelt. Bij ProCamp gaat het niet om de club maar om met elkaar een leuk voetbalevenement te maken.

Data / Kosten

Data Extra's Prijs Beschikbaarheid Inschrijven


 Prijzen exclusief: Boekingskosten €5,00 p/p (incl. bijdrage SGR)
Betalingsmogelijkheden; Ideal of per factuur in termijnen mogelijk. Zie betalingsinfo

Start: maandag tot en met vrijdag van 9.45 - 16.00 uur
Gratis Opvangservice:
Brengen vanaf 9.00 uur en halen tot 17.00 uur mogelijk. Graag breng/ophaalschema een week voor aanvang kamp doormailen

Bij Procamp is alles inclusief zoals:
1) 5 dagen (2x2 uur p. dag) professionele voetbaltraining, 2) Hoog trainers/spelers ratio, 3) Aanwijzingen tot verbetering van eigen kwaliteiten, 4) Diploma/Certificaat met evaluatie trainer, 5)  ProCamp luxe voetbalkledingpakket broekje, shirt en sokken t.w.v. €40,00 6) drinken en tussendoortjes, 7) Begeleiding binnen en buiten het veld 8)  5 maal gezonde sportlunch in het Van der Valk restaurant

 

Optioneel: Annuleringsverzekering €15,00 (wij adviseren u goed na te kijken of u geen doorlopende annuleringsverzekering heeft)


Training

knvb Voetbalkampen

ProCamp werkt uitsluitend met ervaren, gediplomeerde en professionele trainers en begeleiders. Alle hoofdtrainers van ProCamp voetbalkampen hebben zeer veel ervaring in het jeugdvoetbal en zijn gespecialiseerd in het geven van techniektraining. Als speler zal naar je gekeken worden door professionele ogen, je ontvangt veel aanwijzingen en je krijgt zeer intensieve trainingen.

Balvaardigheid sterk vergroot
Het doel van deze speciale techniektraining in het voetbalkamp is om jou met coaching en aanwijzingen beter te laten voetballen. We gaan een week lang trainen aan je techniek, oftewel je balvaardigheid. Naarmate het voetbalkamp vordert merk je dat je een betere voetballer wordt en dit zal je zelfvertrouwen vergroten in en buiten het veld. Op deze manier helpen we je om op een hoger niveau als voetballer te komen. 

STIP-methode
Om je technisch beter te maken wordt tijdens de trainingen gewerkt met de STIP-methode. Deze methode staat voor Snelheid, Techniek, Inzicht en Persoonlijkheid. In alle trainingsvormen van ProCamp komen deze onderdelen terug. Om je zoveel mogelijk aanwijzingen en tips te geven bestaan de trainingsgroepen uit ca. 12 spelers, waardoor je trainer jou heel goed leert kennen tijdens het voetbalkamp.

Naast het vele voetballen zal er ook aandacht worden besteed aan plezier en pret! Pittige trainingen worden zo afgewisseld op de voetbalkampen met leuke voetbalfunactiviteiten, zoals de ProCamp Cup op dinsdag en donderdag. Deze zorgen voor ontspanning en veel lachmomenten.

Na deze voetbalvakantie heb je:
• Flinke verbetering van je balgevoel;
• Heel veel nieuwe passeer- en schijnbewegingen geleerd;
• Je traptechniek verbetert, je krijgt de bal waar jij hem hebben wilt;
Je handelingssnelheid is toegenomen;
• Nog meer inzicht in het spel gekregen.

Na een week voetbalkamp onder leiding van de ervaren trainers zul je zeker een betere voetballer zijn geworden en vast nog vaak aan deze fijne dagen terugdenken. Na afloop van het voetbalkamp ontvang je nog een vaantje en certificaat en mag je je ontvangen voetbaltenue mee naar huis nemen.

knvb voetbaldagenvoetbaldagen

Foto's

voetbalkamp Arnhemvoetbalkamp Procamp

voetbalkamp Procamp voetbalkamp Procampvoetbalkamp Procamp
voetbalkamp Procamp


 

 

Video's

Training


Voetballers


Keepers

 

Clinics


Clinic met Louis van Gaal (2012)

 

Clinic met Foppe de Haan (2009)

 

TV Uitzendingen


Hart van Nederland - Meisjesvoetbal (2013)

NOS Jeugdjournaal - Africa Cup (2011)

   

 

NOS Jeugdjournaal op bezoek bij ProCamp (2010)

 


SBS6 Shownieuws - Foppe dag (2009)

Bijzonderheden

Papendal is het Nationaal Sportcentrum van Nederland. voetbalkamp ArnhemOp het terrein is plek voor heel veel sporten zoals, wielrennen, tennis, golfen, atletiek, kogelstoten etc. Ook huisvest profclub Vitesse op dit terrein. Als sporter is dit een een unieke beleving wat je nog lang zal bijblijven.

Andere gegevens:

Start voetbalkamp: zondag 16:00 uur, einde; vrijdag 16:00 uur
Start voetbaldagen:
elke dag 09:45 uur, einde; elke dag 16:00 uur

Drie Leeftijdsgroepen
ProCamp hanteert drie leeftijdsgroepen. n.l. 8**-10 jr, 10-13 jr en 13-15 jr. Je slaapt/traint etc. dus altijd met je eigen leeftijdsgenoten. (afhankelijk van je niveau, en altijd in overleg met jou, kan je tijdens de training in een andere groep worden geplaatst). 

** bij voetbaldagen vanaf 7 jaar

Voetballers van 10 of 13 jaar kunnen in overleg met ouders uit twee groepen kiezen bij inschrijving.

ProCamp dagindeling voor de niet slapers:

Ontvangst: 09:45 uur (uw kind is welkom vanaf 09:00 uur)
Training: 10:00 - 12:00 uur
Lunch/animatie: 12:00 - 14:00 uur
Training: 14:00 - 16:00 uur
Ophalen: Vanaf 16:00 uur (uw kind kan echter tot 17:00 uur blijven onder begeleiding bij Sporthotel Van der Valk / verblijf ProCamp)

Het einde van het kamp is op vrijdagmiddag om 16:00 uur!