Voetbaldagen Papendal - Arnhem - Gelderland

Voetballen op het Nationaal Sportcentrum Papendal...
Vind jij dat niet onwijs bijzonder?

Je bent een voetballer en daarom ben je de hele dag aan het voetballen... Maar je bent ook jong en avontuurlijk en wilt ook wat beleven in je zomervakantie. Dan kan je je alvast gaan verheugen op komende zomer. Want dit voetbalkamp vind je vast helemaal te gek. Trainen tussen de Olympische sporters op deze op en top sportlocatie.

En wat dat dacht je van de lunch.... O la la daar ga je echt vreselijk van genieten. Dat ga je heel luxe doen in het Papendal restaurant. Je zal je ogen uitkijken tussen al die topsporters...

Het maakt niet uit op welk niveau je speelt. Je hebt veel plezier en gaat als een betere voetballer weer naar huis. Lijkt je dat ook super gaaf?  Schrijf je dan snel hier in en je kan je gaan verheugen op een geweldige voetbal zomervakantie.

> Bekijk Jubileum Actie

En... ProCamp is jarig en heeft waanzinnig leuke jubileum acties. Ontdek hier wat o.a. Lionel Messi er mee te maken heeft.Data Info Leeftijd Wie Prijs
1 Aug t/m 5 Aug   7 t/m 13 jaar JM € 245,-
29 Aug t/m 31 Aug 3 dagen (ma-di-wo) 7 t/m 13 jaar JM € 165,-

Ben je klaar voor nieuwe tips en trucs?

Op het prachtige veld van Papendal leer je nieuwe schijnbewegingen, ga je natuurlijk af en toe dollen met de trainers en lachen met je (nieuwe) voetbalvrienden. Maar... ook serieus aan de slag op het trainingsveld, want voetballen is het mooiste wat er is!

Alles is totaal anders dan bij je club. Speciaal voor jou en de andere voetballers is het veld omgetoverd tot een echt ProCamp-trainingsveld. Hier ga jij de mooie passeeracties maken, krijg je veel aanwijzingen van je trainer en sta je misschien wel oog in oog met een echte profvoetballer.

Tussen de middag is er, na de gezellige en o zo heerlijke lunch, een geweldig leuk animatieprogramma met veel gekkigheid...

Alles ademt sport op Papendal

Zie je jezelf al lopen en trainen tussen de beste sporters van Nederland? Je ziet vast veel atleten die meedoen op de Spelen in Rio de Janeiro. En je traint op het veld waar de jeugd van Vitesse dat ook doet... Hoe gaaf is dat?

Natuurlijk traint ook de selectie van Vitesse op dit complex, dus misschien kom jij ook nog wel een van hun sterspelers tegen?! Cool toch? Kies je week en heb een fantastische zomervakantie. Tot op Papendal.


"Ziggy vond het superleuk op Papendal en wil graag volgend jaar weer komen. Hij kijkt alweer uit naar een geweldig toernooi en een nieuwe medaille."
Moeder van Ziggy

Strijd en beleving in het veld Meet & Greet met de 'prof' Iedereen krijgt een gaaf tenue Volop pret en plezier

Open inschrijving voor elke speler

Iedereen kan meedoen aan het voetbalkamp. De indeling gaat naar leeftijd van 7-10, 10-13 en 13-15 jaar. Of je nu bij Vitesse, Eldenia, MASV, Arnhemia, DKSV, Arnhemse Boys, SV Spero, DVV, Rheden, Beuningse Bous, GVA, Wageningen, WVW, EDS, Bennekom, Dierense Boys, Ewijk, Excelsior of bij welke voetbalclub ook speelt. Bij ProCamp gaat het niet om de club maar om met elkaar een leuk voetbalevenement beleven.

Data Info Prijs Beschikbaarheid Inschrijven
01 Aug t/m 05 Aug € 245,00 VOL -
29 Aug t/m 31 Aug 3 dagen (ma-di-wo) € 165,00 VOL -


Indien 'VOL' kunen wij je op de reservelijst plaatsen. Stuur daarvoor hier een mail met vermelding van naam en leeftijd. (door blessure en/of wijzigingen komen er vaak plekken vrij op laatste moment)

Prijzen exclusief: Boekingskosten € 5,- p/p (incl. bijdrage SGR)
Betalingsmogelijkheden: iDeal (volledig bedrag of in twee termijnen) of PayPal/Creditcard. Zie betalingsinfo.

Start: Maandag tot en met vrijdag van 09.45 - 16.00 uur
Gratis opvangservice:
 Brengen vanaf 09.00 uur en halen tot 17.00 uur mogelijk.

Bij ProCamp is alles inclusief zoals: 

 1. 5 dagen (2x 2 uur per dag) professionele voetbaltraining
 2. Hoog trainers/spelers ratio
 3. Aanwijzingen tot verbetering van eigen kwaliteiten
 4. Diploma/Certificaat met evaluatie trainer
 5. ProCamp luxe voetbalkledingpakket (shirt, broekje en sokken) t.w.v. € 45,-
 6. Drinken en tussendoortjes
 7. 5 maal gezonde lunch in het Sporthotel Papendal
 8. Begeleiding binnen en buiten het veld. 

Optioneel: Annuleringsverzekering: €15,- per boeking  

ProCamp werkt uitsluitend met ervaren, gediplomeerde en professionele trainers en begeleiders voor zijn jeugdvoetbalkampen. Alle hoofdtrainers van ProCamp hebben zeer veel ervaring in het jeugdvoetbal en zijn gespecialiseerd in het geven van techniektraining. Als speler op het voetbalkamp zal naar je gekeken worden door professionele ogen, je ontvangt veel aanwijzingen en je krijgt zeer intensieve trainingen tijdens de zomerkampen.

Balvaardigheid na het voetbalkamp sterk vergroot

Het doel van deze speciale techniektraining is om jou met coaching en aanwijzingen beter te laten voetballen. We gaan op het voetbalkamp een week lang trainen aan je balvaardigheid. Naarmate de week vordert merk je dat je een betere voetballer wordt en dit zal je zelfvertrouwen vergroten in en buiten het veld. Op deze manier helpen we je om op een hoger niveau als voetballer te komen. 

De ProCamp STIP-methode

Om je technisch beter te maken wordt tijdens de trainingen gewerkt met de STIP-methode. Deze methode staat voor Snelheid, Techniek, Inzicht en Persoonlijkheid. In alle trainingsvormen tijdens het voetbalkamp komen deze onderdelen terug. Het krijgen van aanwijzingen en tips is ontzettend belangrijk om te groeien als voetballer. Daarom bestaan de trainingsgroepen uit ca. 12 spelers, waardoor je trainer jou op het voetbalkamp heel goed leert kennen. 

Wat je plek in het veld ook is, alles komt aan bod om jouw techniek te verfijnen. Naast het vele voetballen zal er ook aandacht worden besteed aan plezier en pret! Pittige trainingen worden zo afgewisseld met leuke voetbalactiviteiten. Deze zorgen voor ontspanning en veel lachmomenten.

Na het jeugdvoetbalkamp van ProCamp:

• Is je techniek met sprongen vooruit gegaan;
• Passeer je veel makkelijker door je nieuwe trucs;
• Kun je veel beter schieten en passen;
• Heb je nog meer inzicht in het voetbalspel gekregen;
• Ben je beter geworden dan je teamgenoten die niet op zomerkamp zijn geweest.

Na een week op voetbalkamp onder leiding van de ervaren trainers zul je zeker een betere voetballer zijn geworden en vast nog vaak aan deze fijne dagen terugdenken. Als je ook overnacht in je voetbalvakantie kan je snel heel veel vrienden maken met andere spelers uit binnen- en buitenland en natuurlijk na de training aan de leuke dingen meedoen die elke avond georganiseerd worden.  

Aan het eind van je voetbalvakantie heb je heel veel bijgeleerd en heel veel verhalen om thuis te vertellen. Dat staat wel vast!

Voetballers Keepers Louis van Gaal dag
Voetballers Foppe de Haan dag  
   

Nationaal Sportcentrum Papendal

Papendal is het Nationaal Sportcentrum van Nederland. Op het terrein is plek voor heel veel sporten zoals, wielrennen, tennis, golfen, atletiek, kogelstoten etc. Ook huisvest profclub Vitesse op dit terrein. Als sporter is dit een een unieke beleving wat je nog lang zal bij blijven.


Trainingsgroepen

Om goed en gericht te kunnen trainen bestaat een trainingsgroep uit ca. 12 kinderen en hanteert ProCamp drie leeftijdsgroepen. Namelijk 7-10 jaar, 10-13 jaar en 13-15 jaar. Je traint dus altijd met je eigen leeftijdsgenoten. Afhankelijk van je niveau en altijd in overleg met jou, kan je tijdens de training in een andere groep geplaatst worden. 

Opvang

Indien gewenst kunt u bij de voetbaldagen uw kind eerder brengen (vanaf 09.00 uur) en later ophalen (tot 17.00 uur). Dit kan geheel gratis.

Dagindeling

Ontvangst: 09.45 uur (uw kind is welkom vanaf 09.00 uur)
Training: 10.00 - 12.00 uur
Lunch/animatie: 12.00 - 14.00 uur
Training: 14.00 - 16.00 uur
Ophalen: Vanaf 16.00 uur (uw kind kan echter tot 17.00 uur blijven onder begeleiding)

Het einde van het kamp is op vrijdagmiddag om 16.00 uur!> Schrijf je hier in!


 • Trainen op het Nationale Sportcentrum Papendal
 • Proef de sfeer van alle Olympische topsporters
 • Heerlijke lunch in het Sporthotel
 • Gecertificeerde jeugdtrainers
  (o.a. van profclubs)
 • Incl. voetbaltenue (sh/br/so) t.w.v. €45,-
 • Aandacht voor omgang en respect
 • Regels Kanjers in de Sport
 • Ervaring leert dat de training van ProCamp elke speler beter maakt

> Niet leuk is geld terug!
Ik vond het gewoon super leuk en heb nog vaak aan de trainingen en prof gedacht, vond het ook heel erg jammer dat we vrijdag moesten stoppen."
Lotus Dijkstra