Toestemming publicatie foto’s en video’s

 

Beste ouder/verzorger

Graag vragen wij jullie toestemming tot het maken van teamfoto's, actiefoto's en foto's met VIPS tijdens het kamp. Deze worden ter herinnering in online albums geplaatst en zijn ook te downloaden. Tevens kunnen deze gebruikt worden voor wervingsuitingen van ProCamp (website, folder, poster e.d.). Maar uiteraard worden deze nooit aan derden verstrekt en zal er nimmer een naam bij vermeld worden. Indien u dit geen probleem vindt vragen wij jullie het vinkje aan te kruizen. Door de AVG wet is jullie toestemmimg noodzakelijk. Alvast dank.

Verdere uitleg
Op onze voetbalkampen laten wij met foto’s en video’s zien waar we mee bezig zijn. Opnames worden gemaakt tijdens verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld tijdens de opening en afsluiting van het kamp, trainingen, animatie en de lunch. Ook jullie zoon/dochter kan op deze foto’s (en soms in video’s) te zien zijn.

Natuurlijk gaan we zorgvuldig om de beelden. Wij plaatsen geen impressies waardoor deelnemers schade kunnen ondervinden. We plaatsen bij de opnames geen naam en toenaam. Toch vinden we het belangrijk om jullie toestemming te vragen voor het gebruik van de beelden van jullie zoon/dochter. Het is goed mogelijk dat jullie niet willen dat foto’s op het internet verschijnen.

Indien jullie er voor gekozen hebben om dit niet toe te staan krijg je tijdens het kamp een wit polsbandje. Op deze manier ziet de fotograaf maar ook degene die de foto's (op ons kantoor) verwerkt, in bijvoorbeeld een digitaal album, dat deze foto's niet gebruikt mogen worden.

Toestemming geldt alleen voor foto’s en video’s die door ons, of in onze opdracht worden gemaakt. Het kan voorkomen dat andere ouders foto’s maken tijdens de voetbalkampen. ProCamp heeft daar geen invloed op, maar wij gaan ervan uit dat deze ouders ook terughoudend zijn bij het plaatsen van foto’s en video’s op internet.

Jullie mogen natuurlijk altijd terugkomen op jullie beslissing. Ook op een later moment kan er nog toestemming worden gegeven. Hiervoor kun je mailen naar info@procamp.nl.

Alvast bedankt voor jullie medewerking.

LEUK DAT JE TOT HET EINDE LEEST!

Als eerste op de hoogte van nieuws en winacties?