Meisjeskampen 2021

7-14 jaar

Een topweek vol plezier & voetbal in de zomer

Het succes van het Nederlands vrouwenelftal is natuurlijk geweldig. En zij zijn een van de redenen waarom de meisjes voetbalkampen van ProCamp steeds populairder worden. Want zie jij het al voor je? In de schoolvakanties... lekker in het zonnetje voetballen?

Jubileumeditie - Extra bijzonder

In 2021 vieren we ons jubileum en gaan we voor 'goud', want ProCamp bestaat 15 jaar. Het allerbeste van de afgelopen jaren komt terug in de trainingen, animatie tussen de middag en de spectaculaire afsluiting. Daarnaast maak je extra veel kans op prijzen deze dagen. Deze jubileumeditie wil je echt niet missen...

ProCamps wereldtraining® stimuleert elk talent

Veel trucs en tips van je trainers en natuurlijk lachen met je (nieuwe) voetbalvriendinnen. Maar... ook serieus aan de slag met de ProCamp toptrainers en de beste oefeningen uit de voetbalwereld. Zodat jij ook na elke dag weer roept: 'Wat een wereldtraining®!'

Je kunt kiezen om een echt meidenkamp te beleven of om samen met jongens te trainen. Voor beide opties heb je de mogelijkheid om te blijven overnachten (de ultieme ervaring) of lekker in je eigen bed te slapen.


ProCamp is reeds 3x als beste voetbalkamp beoordeeld door vergelijkingssite Voetbalkamp.info

Meisjeskamp met/zonder slapen

Wil je lekker trainen en gekkigheid uithalen? Dan is dit echt iets voor jou.

Zomervakantie (7 t/m 14 jaar)
Baarn*
(House of Sports | 8 t/m 14 jaar)
  Woudenberg
(vv Woudenberg | 7 t/m 14 jaar)
 

* incl. overnachting

Voetbaldagen (thuis slapen)

De hele dag voetballen en plezier maken in je schoolvakantie met je (nieuwe) vrienden en vriendinnen. De uitdagende en afwisselende training maken jou een nog betere voetbalster en de spannende voetbalquiz, penaltybokaal, maar ook de gave lunches zorgen voor megapret.

LEUK DAT JE TOT HET EINDE LEEST!

Als eerste op de hoogte van nieuws en winacties?