ProCamp Team

 

Met wie krijg je te maken op het voetbalkamp...

Uitsluitend trainer/coaches en begeleiders die in het bezit zijn van een KNVB-diploma (minimaal UEFA C) en/of een pedagogische achtergrond hebben zijn onderdeel van het ProCamp team. De trainers en begeleiders worden jaarlijks, uit honderden sollicitanten, zorgvuldig geselecteerd. Naast deze selectie is de samenstelling van de teams op de kampen heel belangrijk en zorgt ProCamp ervoor dat dit elkaar goed aanvult.

ProCamp zoekt trainers met jeugdig enthousiasme, maar ook routine, technische kwaliteiten en pedagogische vaardigheden. Op deze manier brengt iedereen zijn eigen kwaliteiten in. Uiteraard zorgen de trainers en begeleiders er ook voor dat de regels van ProCamp nageleefd worden zodat alle spelers na een week zullen terugkijken op een fantastische voetbalvakantie.

De organisatie en invulling van het trainingsprogramma voor de voetballers wordt verzorgd door ProCamp en de supervisie hiervan ligt in handen van hoofdtrainer Don Vermeer (eigenaar STIP-voetbalopleidingen) die al meer dan 13 jaar actief is voor ProCamp. Bij de keeperskampen is PSV keeper Robbin Ruiter i.s.m. Ron Meuwese verantwoordelijk voor de invulling van het programma.

Hoofdtrainer van ProCamp voetbalkampen Don Vermeer

LEUK DAT JE TOT HET EINDE LEEST!

Als eerste op de hoogte van nieuws en winacties?