Je geniet nog meer door de leuke animatie

ProCamp staat voor plezier en onvergetelijke momenten...

Het meedoen aan een voetbalkamp of voetbaldagen is meer dan alleen een partijtje voetballen met je vriend(inn)en. Om het echte vakantiegevoel te krijgen is er veel aandacht voor plezier en pret, want ook een echte prof loopt met een smile op het trainingsveld. Een dolletje met je maten of zelfs de trainer is allemaal mogelijk bij ProCamp. Jij gaat in ieder geval genieten van de ontvangst, de FUN-onderdelen tijdens de training, de activiteiten tussen de middag, in de avond en misschien komt er wel een prof op bezoek tijdens je training...


Tussen de middag

Na de ochtendsessie is het tijd om op krachten te komen door goed te eten en drinken. Ook is dit het moment voor ontspanning. Er is een heerlijk programma dat natuurlijk niet te intensief is en waar leuke prijzen zijn te winnen. Het programma kan bestaan uit een spectaculaire voetbalquiz, voetbalbingo, penaltybokaal, petje op/petje af of een gast uit de voetbalwereld.


FUN-onderdelen tijdens het voetbalkamp

Na de middagtraining zal je redelijk vermoeid zijn en daardoor is in de middag veel meer tijd en ruimte voor ontspanning. We spelen dan onder meer het ProCamp toernooi, maar ook de vele FUN-onderdelen (gatendoek, latje trap, borden schieten, snelheidsmeter etc.) gaan zorgen voor hele mooie momenten met je trainingsgroep.


Avondprogramma slaapkamp

Voor de overnachters van de voetbalkampen is een gevarieerd animatieprogramma samengesteld. Elk voetbalkamp heeft een hoofd animatie die het programma bepaalt. Zowel voor binnen als buiten zijn tal van activiteiten die zeer positief bijdragen aan de sfeer in het voetbalkamp. De locaties van de overnachtingskampen (Baarn & Soest) verschillen dusdanig van elkaar dat elk zijn unieke karakter heeft. Zo heeft elke locatie zijn charme en mogelijkheden. 

'Maar voor alle locaties geldt hetzelfde. Het animatieteam zal, tussen de middag en in de avond, zorgen voor spetterende activiteiten waar je nog lang over na zal praten en van kunt genieten...'