Uw garantie; Niet leuk (genoeg) is geld terug

 

Een stukje zekerheid...

ProCamp heeft een zeer hoge waardering van zowel de kinderen als van hun ouders (cijfer 8,9!) en is er daarom zeker van dat we hele leuke voetbalkampen en voetbaldagen organiseren. Het zeer hoge terugkompercentage (70% komt binnen 3 jaar terug) onderstreept dit. Omdat we begrijpen dat het voor nieuwe deelnemers en hun ouders best lastig is in te schatten of een ProCamp leuk gevonden wordt hebben we een 'niet leuk is geld terug garantie'.

Als uw kind voor de eerste keer mee doet met een ProCamp voetbalweek en hij/zij vindt het niet leuk (genoeg) en wil eerder naar huis dan ontvangt u het inschrijfgeld terug van de niet afgemaakte dagen. Voor u als ouder een stuk extra zekerheid en voor uw kind een prettig idee dat hij/zij het kan proberen zonder risico.

De "niet leuk = geld terug garantie" is geldig:

  • Voor elke nieuwe deelnemer van 7 t/m 11 jaar. Voor slaap en niet slaapkampen; 
  • Exclusief de kosten van het ontvangen tenue;
  • Bij een voetbalkamp of voetbaldagen met de duur van 6 of 5 dagen; 
  • Als uw kind het minimaal 2 nachten (of 2 dagen in geval van een dagkamp) heeft geprobeerd;
  • Uw kind hoeft geen exacte reden te geven. Als hij/zij het zelf aangeeft is het voor ons voldoende.

We hopen het hiermee u en uw kind makkelijker te maken om voor een geweldig leuke voetbalweek te kiezen. En u weet dat we er alles aan doen om uw kind een week te geven waar nog lang met ontzettend veel plezier aan teruggedacht wordt.

LET OP:
Deze garantie is niet van toepassing bij onvoorziene omstandigheden (blessures etc.). Die vallen onder de dekking van een annuleringsverzekering.

Bij slaapkampen dekt uw eigen doorlopende annuleringsverzekering vaak onvoorziene omstandigheden. Voor dagkampen is dat vaak niet zo. De annuleringsverzekering van ProCamp (gelijk afgesloten bij de boeking) geeft een dekking bij zowel slaap- als dagkampen.

LEUK DAT JE TOT HET EINDE LEEST!

Als eerste op de hoogte van nieuws en winacties?