Privacy- en Cookiebeleid


Datum: 25 mei 2018

Je privacy is voor ProCamp van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij www.procamp.nl allemaal doen met jouw persoonlijke informatie.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met ProCamp via info@procamp.nl.

Toegang persoonsgegevens
Via ons accountsysteem krijg je toegang tot een beheeromgeving waar je zelf dingen kunt instellen en wijzigen.

Hiervoor gebruiken wij je naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer, geboortedatum, maat tenue en geslacht. Deze hebben wij nodig vanwege de inschrijving. Wij bewaren deze informatie tot 5 jaar na deelname.

Gebruik persoonsgegevens
Wanneer je je bij ons inschrijft, gebruiken wij je persoonsgegevens om de inschrijving netjes af te kunnen handelen. Wij mogen je persoonsgegevens dan delen met trainers en betrokkenen op organiserende clubs. Ook krijgen wij informatie over je betaling van je bank.

Informatievoorziening
Wij willen jou graag informatie sturen over aanbiedingen, onze voetbalkampen en/of andere producten / diensten. Dit doen wij:
- per e-mail
- via social media

Je kunt op ieder moment hiertegen bezwaar maken. Elke e-mail bevat een afmeldlink. Je kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. Via de beheeromgeving en via info@procamp.nl kun je dit ook doorgeven.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van de noodzakelijke partners (om de inschrijving goed af te ronden) en aan ons gelieerde bedrijven, geven wij je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en een wachtwoord. Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze dienst wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Cookiebeleid
Met cookies is het mogelijk om bij vervolgbezoeken informatie uit eerdere bezoeken terug te halen. Dit wordt in de praktijk onder meer gebruikt om bij te houden dat je bent ingelogd en dat je bepaalde pagina’s eerder hebt gezien. Cookies die het functioneren van de site aan jouw wensen aanpassen, heten functionele cookies.

Op deze wijze kunnen statistische gegevens over het gebruik van de website worden verzameld. Een bekend voorbeeld hiervan is Google Analytics. Hiermee kunnen we de site beter analyseren en verbeteren.

Tracking cookies worden door ons op uw apparatuur geplaatst, zodat we uw computer weer kunnen herkennen als u ons opnieuw bezoekt. Er zijn twee soorten tracking cookies: sessie cookies en permanente cookies. Met sessie cookies kunnen wij zien welke onderdelen van de website tijdens een bezoek op uw computer zijn bekeken. Met permanente cookies kunnen wij uw computer herkennen als u onze website later opnieuw bezoekt.

Met tracking cookies bij onze advertenties verzamelen we informatie over waar u de advertenties heeft gezien en op welke advertenties u hebt geklikt.

Marketing cookies
De Facebook-pixel ziet welke pagina’s je bezoekt. Zo kunnen we je relevante advertenties tonen op Facebook. Zonder deze cookies loop je persoonlijke aanbiedingen en kun relevante informatie over je voetbaldagen mislopen.

Met Google Analytics meten we hoe je onze website bezoekt. Deze kennis gebruiken we om je te helpen bij het kiezen van de voetbaldagen die het beste bij jou passen. En om je aanbiedingen (remarketing via Google Adwords) te laten zien van voetbalkampen waar je mogelijk geïnteresseerd in bent.

Klacht indienen
Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens (kantooradres)
ProCamp
A.Hofmanweg 5a
2031BH Haarlem
info@procamp.nl
072-8448995