Hoe ervaren kinderen ProCamp?

Een greep uit de reacties

Elk jaar krijgen we diverse mails van ouders en kinderen na afloop van de kampen. Hierbij een greep uit de reacties.

> Bekijk resultaten enquête 2023

"Ik vond het in het begin een beetje spannend, met zoveel kinderen tegelijk, maar dat was na een paar minuutjes al over. We gingen lekker snel beginnen en ik heb veel technische trucjes geleerd. In de twee wedstrijden die ik voor de competitie al heb gespeeld dit seizoen heb ik die al gebruikt en... gescoord. Omdat ik last heb van Astma gebruik ik een puffer, trainer Bart van Knippenberg zorgde dat ik mijn medicatie op tijd kreeg. Zo kon ik lekker door voetballen, super! Papa en mama hebben nog wel een tipje, misschien is het een idee om de voetbalrapportjes die aan het eind worden uitgedeeld ook naar de club waar ik train te sturen. Zodat zij ook weten dat ik hard gewerkt heb op het procamp en dat is dan ook meteen weer een goede reclame voor jullie. Complimenten aan iedereen die er een fantastisch kamp van hebben gemaakt. Hartelijk bedankt!"
Guus Lankhorst

"Wederom een fantastische week, hier laat je je kind echt met een gerust hart 'achter'. De kids worden geweldig opgevangen de eerste dag, vooral voor die van ons fijn omdat hij het soms lastig vindt als we weggaan in nieuwe situaties. De hele week een vaste trainer, toffe trainingen en elke dag iets te winnen. Bij heel slecht weer of een hittegolf een alternatief programma, overal is aan gedacht. Chapeau voor de organisatie!
Annemarie Kramer

"Zeer goed geregeld kamp, naast de top trainingen ook leuke dingen die ze doen 's avonds, goed eten, onze zoon heeft er enorm van genoten en heeft zijn voetbal skills echt verbeterd 👍."
Joyce K-M (EnjoyceLife)

"Geef je kind gerust op voor dit super leuke voetbalkamp! Je kind is er in goede handen. Mijn zoontje heeft er weer van genoten. Hij keek iedere ochtend weer uit naar het beginspel en hoopte dan iets te winnen. Dat is dit jaar gelukt! 😃 De trainingen zijn erg afwisselend en uitdagend en met verschillende onderdelen kan je dan ook weer een prijsje winnen. De trainers proberen echt een hele leuke week voor de kinderen te verzorgen. Wat Mylo echter tegenviel was de hoeveelheid spierpijn die hij al na 1 dag had gecreëerd 🙈😂 Dit was voor hem de tweede keer en volgens Mylo hadden ze wat gedaan aan onze feedback. In ieder geval top! In de herfstvakantie organiseren ze een tweedaags voetbalkamp en daar wil Mylo ook weer graag heen. Hij is inmiddels opgegeven 😉 Op mijn vraag of hij volgend jaar dan ook weer naar Procamp wil, was zijn antwoord: “Zeker! 100%, Nee, 1000%!” Dat zegt voor mij genoeg…. Trainers, bedankt voor de super week!"
Ron Cottaar

"Mijn zoontje heeft erg genoten van het voetbalkamp. Het kamp staat onder leiding van een heel enthousiast team en naast het leren van allerlei nieuwe voetbalskills is er ook ruimte voor plezier."
Marieke Verhagen

"Onze zoon heeft het echt naar zijn zin gehad. Hij geeft een cijfer 10 voor het kamp. Goed georganiseerd. Bedankt voor de leuke week, top!"
Angelique Hogeboom

"Fantastisch! Mijn zoon Stein heeft genoten van het keeperskamp in Woudenberg. Wat een enthousiasme en professionaliteit! Echt top en aanrader voor jonge keepers die zichzelf willen verbeteren!"
Gea Barth-Vosmeer

De verschillende animatie maakt ProCamp bijzonder. Ik vind dat het zo belangrijk is dat je voelt dat je bij de groep hoort en dat geeft je zelfvertrouwen waardoor je laat zien hoe goed je kan voetballen. Dat vind ik echt goed van ProCamp. Alleen mogen ze wat meer aandacht aan de speedladders en de trucs geven. Ik ben namelijk heel soms wel geblesseerd geraakt en ik denken dat dat kwam omdat ik te weinig met de speedladders heb gedaan. En het is fantastisch om met je vriend te voetballen dat maakt ProCamp ook bijzonder. Ik vind het ook belangrijk dat er een prof komt zoals Haller want die vertelt over zijn voetbal en dat zal eeuwig in mijn hoofd blijven zitten. Ik ben nu aanvoerder van mijn team en dat komt door ProCamp dus ik ben dankbaar voor ProCamp. Mijn complimenten voor ProCamp."
Thijs van den Berg

"Terug van de Procamp voetbalvakantie in Baarn de jongens hebben genoten, alles top, tot in de puntjes geregeld! Een echte aanrader.... Iedereen namens Pim en Nic heel erg bedankt voor de onvergetelijke week.... Nu bijkomen op de bank."
Rachelle Cornelissen-Wenting

"Thank you so much for a wonderful experience and opportunity. Sergio really enjoyed it and will take all his knowledge back with him to Florida. Thanks once more".
Karina Felix

"wat heeft onze zoon een superleuke Voetbalweek gehad. leuke en gedreven leiding die er zelf ook zichtbaar plezier in hadden. kortom een aanrader. onze zoon komt zeker nog n x terug! bedankt topteam"
Esther van Bergeijk

"Onze zoon heeft voor het derde jaar ontzettend genoten!! Zeer Goede en professionele begeleiding, je geeft je kind met een gerust hart mee."
Ramona Bisselink