Medewerking van profs

Wellicht sta jij straks oog in oog met...

Op de voetbalkampen, keeperskampen & voetbaldagen van ProCamp zijn regelmatig gastdocenten, top scheidsrechters of (ex-)profvoetballers te gast. Soms komen ze een gedeelte van de training verzorgen of voor een foto- en handtekeningensessie. Maar er is natuurlijk de ruimte om die ene vraag te stellen aan de 'prof' waar jij al zolang mee in je hoofd zit.

Zeer bijzonder was natuurlijk de clinic met de absolute topcoach Louis van Gaal.

Maar ook kan het zomaar zijn dat je in je voetbalvakantie oog in oog staat met; Tommy Beugelsdijk (Sparta), Yassin Ayoub (ex Feyenoord, nu Panathinaikos), Wout Weghorst (ex AZ, nu VFL Wolfsburg), Robbin Ruiter (Willem II) of Bart Ramselaar (FC Utrecht). Of raak je in een voetbalgesprek met Sonny Silooy over al zijn gewonnen prijzen bij Ajax of loop je op het Nationaal Sportcentrum van Papendal de gehele Vitesse selectie tegen het lijf.

In recentie zomervakanties hadden we freestylers Stefan Molendijk, Tom Vegter en Nasser El Jackson op bezoek. Maar ook de wereldkampioen 'panna' Jeand Doest. Beter bekend als 'Easy Man'. Gaaf om mee te maken!