Medewerking van profs


Wellicht sta jij straks oog in oog met...

Op de voetbalkampen, keeperskampen & voetbaldagen van ProCamp zijn regelmatig gastdocenten, top scheidsrechters of profvoetballers te gast. Soms komen ze een gedeelte van de training verzorgen of voor een foto- en handtekeningensessie. Maar er is natuurlijk de ruimte om die ene vraag te stellen aan de 'prof' waar jij al zolang mee in je hoofd zit.

Zeer bijzonder was natuurlijk de clinic met de absolute topcoach Louis van Gaal. Maar ook kan het zomaar zijn dat je in je voetbalvakantie oog in oog staat met Foppe de Haan (ex-bondscoach Jong Oranje, Ajax Cape Town en SC Heerenveen).

In de ProCamp voetbalvakanties op de diverse locaties kwamen onder andere langs: Edouard Duplan & Tommy Beugelsdijk (ADO Den Haag), Yassin Ayoub (FC Utrecht), Wout Weghorst (AZ Alkmaar), Robbin Ruiter (Sunderland FC), Bart Ramselaar (PSV), Randy Wolters (Dundee FC) en Joël Veltman (AJAX). Of raak je in een voetbalgesprek met aanvoerder Ben Rienstra van Willem II of loop je op het Nationaal Sportcentrum van Papendal de gehele Vitesse selectie tegen het lijf. 

In het verleden was ook topscheidsrechter Kevin Blom veelvuldig onze gast op de voetbalkampen, waarbij hij uitleg gaf over het zijn van een scheidsrechter met als afsluiting een spetterende quiz. Afgelopen zomervakantie hadden we de Europees en Nederlands kampioen Freestyle te gast: Maarten van Luit

LEUK DAT JE TOT HET EINDE LEEST!

Als eerste op de hoogte van nieuws en winacties?