Keeperskampen 2020

8-14 jaar

'Wereldse' week met keepen, plezier en vakantie!

Zie je het voor je? In de schoolvakanties van 2020... lekker in het zonnetje voetballen en/of keepen? Veel trucs en tips van je trainers en natuurlijk lachen met je (nieuwe) voetbalvrienden. Maar... ook serieus aan de slag met de ProCamp toptrainers en de beste oefeningen. Ervaar in 2020 hoe de jeugd in de top van het voetbal traint. Hoe zij zo goed worden? Dat leer je bij ProCamp. Zodat jij ook na elke dag weer roept: 'Wat een wereldtraining®!'

Verveling is niet nodig, want je krijgt de week van je leven. De ervaren en speciaal opgeleide begeleiding geven jou, en je ouders, het veilige gevoel wat nodig is om optimaal te genieten. Dit zowel in als buiten het veld.

Je kunt kiezen voor het 'pure' keeperskamp met en voor keepers of meedoen aan een van de voetbalkampen of voetbaldagen en daar zoveel mogelijk keepen. In beide gevallen kun je kiezen voor een kamp met of zonder overnachting.


#1 van Nederland! - ProCamp is als beste voetbalkamp beoordeeld door vergelijkingssite Voetbalkamp.info

Hét pure keeperskamp

Voor, met en door keepers. Ben jij keeper en wil je een week lang professionele keeperstraining krijgen? Dat kan! De keepertrainers staan klaar om jou te leren hoe je moet insnijden, uitlopen en je opstellen in de goal. En natuurlijk nog veel meer... En dat met oefeningen die gemaakt zijn door een van de beste keepers van Nederland: Robbin Ruiter (PSV). Na een week sta jij 100% met meer zelfvertrouwen en plezier in de goal.

Op alle locaties van de voetbaldagen (thuis slapen) kunnen keepers zich ook inschrijven.
Zomervakantie (8 t/m 14 jaar)
Baarn*
(House of Sports)
  Woudenberg
(vv Woudenberg)
 
* incl. overnachting   

Met je voetbalvrienden op kamp, maar ook een beetje keepen

Als keeper wordt het steeds belangrijker om mee te voetballen. Je balvaardigheid is daarom van groot belang. Op het voetbalkamp zal deze sterk vergroot worden waardoor je makkelijker onder situaties 'uit kunt voetballen'. Je maakt dan alles mee samen met je voetbalvrienden. Maar natuurlijk wordt je ingezet bij de afrond- en partijvormen waar jij je talent kan laten zien. Zo wordt je niet alleen een betere keeper, maar heb je ook een geweldige week met veel plezier.

Je kunt kiezen voor een gaaf overnachtingskamp of slaap lekker in je eigen bed en kom overdag naar een van onze andere locaties.

Zomervakantie (met slapen - 8 t/m 14 jaar)
Baarn
(House of Sports)
     
       
Zomervakantie (thuis slapen - 7 t/m 14 jaar)
Alkmaar
(Alcmaria Victrix)
  Amsterdam
(Olympisch Stadion)
 
Apeldoorn
(Robur et Velocitas)
  Arnhem
(Papendal)
 
Barendrecht
(vv Smitshoek)
  Haarlem
(Alliance'22)
 
Houten
(sv Houten)
  Leiden
(Meerburg)
 
Noordwijk
(SJC)
  Rosmalen
(OJC Rosmalen)
 
Utrecht
(Sportpark Zuilen)
  Woudenberg
(vv Woudenberg)
 
       

LEUK DAT JE TOT HET EINDE LEEST!

Als eerste op de hoogte van nieuws en winacties?