Voetbalkampen 2019

8-18 jaar

Voetbalkampen; Een week vol voetbal, plezier en vakantie!

Uitdagende en afwisselende oefeningen uit het wereldvoetbal stimuleren jou flink en geven nog meer voetbalplezier. Want waarom zijn de clubs uit Spanje zo goed? En hoe komt het dat de meeste topvoetballers graag naar Barcelona of Madrid gaan? Omdat ze daar nog beter worden. Deze training komt terug in ProCamp's 'wereldtraining®'. En met het thema 'Spanje' tijdens de voetbalkampen (incl. overnachting) in de zomervakantie van 2019 beleef jij gegarandeerd een topweek.

Veilige omgeving
De ervaren en speciaal opgeleide begeleiding geeft jou (en je ouders) het veilige gevoel wat nodig is om optimaal te genieten. Dit zowel in als buiten het veld. Je slaapt op de kamer met je eigen leeftijdsgenoten en bij het voetballen train je met spelers van je eigen niveau en leeftijd.

LET OP: Op 14 januari 2020 opent de inschrijving voor de zomerkampen.

#1 van Nederland! - ProCamp is als beste voetbalkamp beoordeeld door vergelijkingssite Voetbalkamp.info

House of Sports - Baarn

Leeftijd: 8 t/m 15 jaar
Het ultieme jeugdvoetbalkamp. Overdag werk je aan je skills met de wereldtraining®. En daarna heb je een scala aan gave dingen om te doen. Zoveel om te kiezen. Kijk snel hoe geweldig het is en kies je week!

Oranje Hotel - Hoenderloo

Leeftijd: 8 t/m 15 jaar
Dit super voetbalkamp is waar ook de Oranje spelers en andere topclubs (o.a. Barcelona) hun trainingskamp organiseren. Spelers krijgen hier het magische 'profgevoel'. Trainingsveld, slaapkamers, restaurant en het eigen spelershome geven jou vleugels...

Jong Oranje - Soest

Leeftijd: 15 t/m 18 jaar
Het voetbalkamp voor de oudere deelnemers die naast het aanpakken van hun skills ook een geweldige vakantie willen met andere voetballiefhebbers van hun eigen leeftijd. Zonder ouders, maar wel met toffe trainers die je een gave week geven.

LEUK DAT JE TOT HET EINDE LEEST!

Als eerste op de hoogte van nieuws en winacties?