Voetbalkampen 2021

8-17 jaar

Voetbalkampen - Een week vol voetbal, plezier en vakantie!

Vakantie, waanzinnig veel plezier, nieuwe vrienden en... even weg uit de digitale wereld. Maar zeker ook de leukste en uitdagendste oefeningen. Want dat is wat je wilt als jonge voetballer.

LET OP: Op 15 januari 2021 opent de inschrijving.

Ontwikkel jezelf in de zomervakantie op hét voetbalkamp

2020 wordt echt bizar leuk, want ProCamp bestaat 14 jaar. Dit jaar wordt een ‘Ode aan Johan Cruijff’. De beroemdste #14 van Nederland. In de trainingen en animatie zal hij dan ook een rol spelen en zijn inzicht, snelheid en schijnbewegingen maken jou nog beter. Maar ook zijn bekende spreuken neem je mee naar huis…

Positieve coaching stimuleert je talent

De ervaren en speciaal opgeleide begeleiding geeft jou (en je ouders) het veilige gevoel veld wat nodig is om optimaal te genieten. Dit zowel in als buiten het veld. Je slaapt op de kamer met je eigen leeftijdsgenoten en bij het voetballen train je met spelers van je eigen niveau en leeftijd.


#1 van Nederland! - ProCamp is als beste voetbalkamp beoordeeld door vergelijkingssite Voetbalkamp.info

House of Sports - Baarn

Leeftijd: 8 t/m 14 jaar
Het ultieme jeugdvoetbalkamp. Overdag werk je aan je skills met de wereldtraining®. En daarna heb je een scala aan gave dingen om te doen. Zoveel om te kiezen. Kijk snel hoe geweldig het is en kies je week!

Jong Oranje - Soest

Leeftijd: 14 t/m 17 jaar
Het voetbalkamp voor de oudere deelnemers die naast het aanpakken van hun skills ook een geweldige vakantie willen met andere voetballiefhebbers van hun eigen leeftijd. Zonder ouders, maar wel met toffe trainers die je een gave week geven.

LEUK DAT JE TOT HET EINDE LEEST!

Als eerste op de hoogte van nieuws en winacties?