Voetbalkampen 2021

8-17 jaar

Voetbalkampen - Een week vol voetbal, plezier en vakantie!

Vakantie, waanzinnig veel plezier, nieuwe vrienden en... even weg uit de digitale wereld. Maar zeker ook de leukste en uitdagendste oefeningen. Want dat is wat je wilt als jonge voetballer.

Jubileumeditie - Extra bijzonder

In 2021 vieren we ons jubileum en gaan we voor 'goud', want ProCamp bestaat 15 jaar. Het allerbeste van de afgelopen jaren komt terug in de trainingen, animatie tussen de middag en de spectaculaire afsluiting. Daarnaast maak je extra veel kans op prijzen deze dagen. Deze jubileumeditie wil je echt niet missen...

Positieve coaching stimuleert je talent

De ervaren en speciaal opgeleide begeleiding geeft jou (en je ouders) het veilige gevoel veld wat nodig is om optimaal te genieten. Dit zowel in als buiten het veld. Je slaapt op de kamer met je eigen leeftijdsgenoten en bij het voetballen train je met spelers van je eigen niveau en leeftijd.


ProCamp is reeds 3x als beste voetbalkamp beoordeeld door vergelijkingssite Voetbalkamp.info

House of Sports - Baarn

Leeftijd: 8 t/m 14 jaar
Het ultieme jeugdvoetbalkamp. Overdag werk je aan je skills en in de avonduren heb je een scala aan gave dingen te doen. Kijk snel hoe geweldig het 'House of Sports' is en kies je favoriete week!

Jong Oranje - Soest

Leeftijd: 14 t/m 17 jaar
Het voetbalkamp voor de oudere deelnemers die naast het aanpakken van hun skills ook een geweldige vakantie willen met andere voetballiefhebbers van hun eigen leeftijd. Zonder ouders, maar wel met coole trainers die je een gave week geven.

LEUK DAT JE TOT HET EINDE LEEST!

Als eerste op de hoogte van nieuws en winacties?