ProCamp Fonds

Sporten is goed voor ieder kind. Goed voor lichaam en geest. En zoals Foppe de Haan zegt:

"De voetbalkampen van ProCamp gaan veel verder dan alleen goed leren voetballen. Kinderen ontwikkelen hier spelenderwijs óók sociale omgangsvormen en een mentale weerbaarheid. Onmisbaar, zowel binnen als buiten de voetballerij!"

Helaas is het zo dat niet elk kind naar een voetbalkamp kan. Vaak vanwege financiële redenen. Daarom wil het ProCamp Fonds, met behulp van het bedrijfsleven, zoveel mogelijk kinderen de vakantie van hun leven aanbieden! ProCamp hecht veel waarde aan het belang hiervan en zal daarom het voortouw nemen in het steunen van dit fonds.

Ook steunt ProCamp het fonds Spieren voor Spieren

De kinderen die naar ProCamp komen kunnen lachen, lopen, rennen, trappen maar helaas zijn er veel kinderen die door een spierziekte dat niet kunnen. Dat is een van de redenen waarom ProCamp dit fonds en deze kinderen steunt.

Daarnaast steunen wij individuele kinderen die graag willen sporten bij ProCamp, maar waarvan de ouders/verzorgers dit financieel niet kunnen dragen. Wij laten de selectieprocedure geheel over aan de daarin gespecialiseerde stichtingen/organisaties. Particuliere aanvragen moeten via deze instanties bij ons binnenkomen.

Wilt u meer informatie over het ProCamp Fonds, mail dan aan info@procamp.nl

   

LEUK DAT JE TOT HET EINDE LEEST!

Als eerste op de hoogte van nieuws en winacties?